2023 SCHEDULE OF EVENTS

JULY 5-9 (Wed, Thur, Fri, Sat, & Sun)

AUTHORITATIVE EXPERTS
POWERFUL PRESENTATIONS
PANEL DISCUSSIONS
WORKSHOP

TO READ THE SPEAKER’S BIOS & DESCRIPTION OF TALK,
GO HERE: 2023 SPEAKERS (COMING SOON…)

TICKETS FOR THE CONFERENCE INCLUDE ALL 5 DAYS +


JULY 4, TUESDAY

2:00pm~CLOSE (MAYBE 7PM) STAFF/VOLUNTEER – CONFERENCE & VENDOR ROOM SETUP

4:00pm~CLOSE (MAYBE 7PM) GET YOUR BADGES EARLY IF YOU’RE IN TOWN


JULY 5, WEDNESDAY

ON YOUR OWN BREAKFAST

7:00am~Ongoing CONFERENCE & VENDOR REMAINING SETUP

7:00am~6:00pm CHECK IN – GET YOUR NAME BADGES @ REGISTRATION TABLE

8:00am~8:15am AARON MURAKAMI – INTRODUCTION, ORIENTATION, NEW UPDATES (15 min)

8:15am~9:45am ADRIAN MARSH PhD – TO BE ANNOUNCED (90 min)

9:45am~10:00am BREAK (15 min)

10:00am~12:00pm JOHN PETERSEN – QUARTET CONFERENCE CALL – LIVE STREAMING (120 min)

12:00pm~1:30pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH (90 min)

1:30pm~2:15pm SPONSOR – TO BE ANNOUNCED – PRE-RECORDED VIDEO (45 min)

2:15pm~2:30pm BREAK (15 min)

2:30pm~4:30pm TO BE ANNOUNCED (120 min)

4:30pm~4:45pm BREAK (15 min)

4:45pm~6:15pm IAN MITCHELLTO BE ANNOUNCED (90 min)

6:00pm~8:00pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH – SHOP CLOSES AT 8PM SHARP (180 min)


JULY 6, THURSDAY

ON YOUR OWN BREAKFAST

7:00am DOORS OPEN

8:50am~9:00am AARON MURAKAMI – ANNOUNCEMENTS (10 min)

9:00am~10:15am TO BE ANNOUNCED (75 min)

10:15am~10:30am BREAK (15 min)

10:30am~12:00pm SKY HUDDLESTON – TO BE ANNOUNCED – 125CC AND 30CI BOURKE ENGINE DEMONSTRATION INCLUDED – (90 min)

12:00pm~2:00pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH (120 min)

2:00pm~3:00pm – TO BE ANNOUNCED – (60 min)

3:00pm~3:15pm BREAK (15 min)

3:15pm~4:45pm M.D. & A.M – TO BE ANNOUNCED – FULL SCALE REPLICATION ATTEMPT ON DISPLAY (90 min)

4:45pm~5:00pm BREAK (15 min)

5:00pm~6:00pm PAUL BABCOCK – TO BE ANNOUNCEDDEMONSTRATION INCLUDED (60 min)

6:00pm~8:00pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH – SHOP CLOSES AT 8PM SHARP (135 min)


JULY 7, FRIDAY

ON YOUR OWN BREAKFAST

7:00am DOORS OPEN

7:50am~8:00am AARON MURAKAMI – ANNOUNCEMENTS (10 min)

8:00am~9:30am HAKASAYS – TO BE ANNOUNCEDDEMONSTRATION INCLUDED (90 min)

9:30am~9:45am BREAK (15 min)

9:45am~11:45am GRIFFIN BROCK – THE TESLA RADIANT MATTER TUBE & RELATED PHENOMENA – DEMONSTRATION INCLUDED (120 min)

11:45am~1:00pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH (75 min)

1:00pm~5:00pm ERIC DOLLARDHISTORY, THEORY & PRACTICE OF FOUR-PHASE SYSTEMS (240 min)

5:00pm~5:15pm BREAK (15 min)

5:15pm~6:45pm AARON MURAKAMI & ERIC DOLLARDAUDIO MODULATOR BAY – DEMONSTRATION INCLUDED (90 min)

6:45pm~8:00pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN DINNER – SHOP CLOSES AT 8PM SHARP (75 min)


JULY 8, SATURDAY

ON YOUR OWN BREAKFAST

7:00am DOORS OPEN

8:00am~8:15am AARON MURAKAMI – ANNOUNCEMENTS (10 min)

8:15am~12:15pm ADRIAN MARSH PhD – THE GOLDEN RATIO DISCHARGE  – DEMONSTRATION INCLUDED (240 min)

12:15pm~1:45pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH (90 min)

1:45pm~2:15pm GROUP & PRESENTER PHOTOSHOOT/OPP (30 min)

2:15pm~3:45pm ERIC DOLLARD – TO BE ANNOUNCED (90 min)

3:45pm~4:00pm BREAK (15 min)

4:00pm~5:30pm TO BE ANNOUNCED (90 min)

5:00pm~8:00pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH – SHOP CLOSES AT 8PM SHARP (180 min)


JULY 9, SUNDAY

ON YOUR OWN BREAKFAST

9:00am-9:15am AARON MURAKAMI – ANNOUNCEMENTS (15 min)

9:15am~10:45am PAUL BABCOCK – TO BE ANNOUNCEDDEMONSTRATION INCLUDED (90 min)

10:45pm~12:15pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH (90 min)

12:15pm~2:15pm JEREMIAH FERWERDA – MULTI KW/H TESLA TURBINE SYSTEM – DEMONSTRATION INCLUDED (120 min)

2:15pm~2:30pm BREAK (15 min)

2:30pm~3:30pm PANEL DISCUSSION #1TO BE ANNOUNCED (60 min)

3:30pm~3:45pm BREAK (15 min)

3:45pm~4:45pm PANEL DISCUSSION #2TO BE ANNOUNCED (60 min)

4:45pm~5:00pm BREAK (15 min)

5:00pm~6:00pm PANEL DISCUSSION #3TO BE ANNOUNCED (60 min)

6:00pm~9:00pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH – SHOP CLOSES AT 9:00pm SHARPT (180 min)


JULY 12, MONDAY

9:00am~CLOSE (MAYBE 1PM) STAFF/VOLUNTEER – CONFERENCE FINAL CLEANUP