2022 SCHEDULE OF EVENTS

JULY 6-10 (Wed, Thur, Fri, Sat, & Sun)

AUTHORITATIVE EXPERTS
POWERFUL PRESENTATIONS
PANEL DISCUSSIONS
WORKSHOP

TO READ THE SPEAKER’S BIOS & DESCRIPTION OF TALK,
GO HERE: 2022 SPEAKERS (COMING SOON…)

TICKETS FOR THE CONFERENCE INCLUDE ALL 5 DAYS +


JULY 5, TUESDAY

2:00pm~CLOSE (MAYBE 7PM) STAFF/VOLUNTEER – CONFERENCE & VENDOR ROOM SETUP

4:00pm~CLOSE (MAYBE 7PM) GET YOUR BADGES EARLY IF YOU’RE IN TOWN


JULY 6, WEDNESDAY

ON YOUR OWN BREAKFAST

7:00am~10:30am CONFERENCE & VENDOR REMAINING SETUP

7:00am~6:00pm CHECK IN – GET YOUR NAME BADGES @ REGISTRATION TABLE

9:30am~9:45am AARON MURAKAMI – INTRODUCTION, ORIENTATION, NEW UPDATES (30 min)

9:45am~11:15am TO BE ANNOUNCED (90 min)

11:15pm~2:00pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH (165 min)

2:00pm~3:00pm RAINER VIEHWEGER, MD – APPLICATION OF THE GLOBAL SCALING THEORY IN HUMAN HEART RATE PHYSIOLOGY (60 min)

3:00pm~3:15pm BREAK (15 min)

3:15pm~4:15pm AARON MURAKAMI & PAUL BABCOCK – UNIVERSAL HARMONIC GENERATOR (60 min)

4:15pm~4:30pm BREAK (15 min)

4:30pm~6:00pm VICTOR SAGALOVSKY – DEUTERIUM AND THE HIDDEN MECHANISMS OF AGING (90 min)

6:00pm~8:00pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH – SHOP CLOSES AT 8PM SHARP (180 min)


JULY 7, THURSDAY

ON YOUR OWN BREAKFAST

7:00am DOORS OPEN

8:50am~9:00am AARON MURAKAMI – ANNOUNCEMENTS (10 min)

9:00am~10:15am HAKASAYS – BUILD A TESLA COIL – DEMONSTRATION INCLUDED (75 min)

10:15am~10:30am BREAK (15 min)

10:30am~12:00pm PROF. ROBERT HARALICK – SUBTLE ENERGY, WATER STRUCTURE, THE EFFECT OF LIGHT ON WATER – (90 min)

12:00pm~2:00pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH (120 min)

2:00pm~3:30pm AARON MURAKAMI – THE LAW OF ELECTROSTATIC INDUCTION – DEMONSTRATION INCLUDED (90 min)

3:30pm~3:45pm BREAK (15 min)

3:45pm~5:45pm GRIFFIN BROCK – TESLA HIGH FREQUENCY ILLUMINATION METHODS AND APPARATUSES – PART 2DEMONSTRATION INCLUDED (120 min)

5:45pm~8:00pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH – SHOP CLOSES AT 8PM SHARP (135 min)


JULY 8, FRIDAY

ON YOUR OWN BREAKFAST

7:00am DOORS OPEN

7:50am~8:00am AARON MURAKAMI – ANNOUNCEMENTS (10 min)

8:00am~12:00pm ADRIAN MARSH, PhD – ADVANCED MEASUREMENT TECHNIQUES FOR TESLA COILSDEMONSTRATION INCLUDED (240 min)

12:00pm~1:30pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH (90 min)

1:30pm~3:00pm JENNIFER –  OFF THE GRID (90 min)

3:00pm~3:15pm BREAK (15 min)

3:15pm~4:45pm WILLIAM ALEK –  REPLICATING TOM BEARDEN’S SCALAR WAVE TECHNOLOGYDEMONSTRATION INCLUDED (90 min)

4:45pm~5:00pm BREAK (15 min)

5:00pm~6:00pm GRIFFIN BROCK – TELLURIC EXPERIMENTS – DEMONSTRATION INCLUDED(60 min)

6:00pm~8:00pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH – SHOP CLOSES AT 8PM SHARP  (120 min)


JULY 9, SATURDAY

ON YOUR OWN BREAKFAST

7:00am DOORS OPEN

8:00am~8:15am AARON MURAKAMI – ANNOUNCEMENTS (10 min)

8:15am~9:45am MARK MCKAY – THE HISTORY OF THE E.V. GRAY PURPLE MOTORON DISPLAY – NOT RUNNING (90 min)

9:45am~10:00am BREAK (15 min)

10:00am~11:30am AARON MURAKAMI – COSMIC INDUCTION GENERATOR AT HIGHER POWER (90 min)

11:30am~12:15pm GROUP & PRESENTER PHOTOSHOOT/OPP (45 min)

12:15pm~2:15pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH (120 min)

2:15pm~3:45pm PARKER “DR. PARKINSTINE” EDMONDSON – A TREATISE ON THE WORKS OF DR. PARKINSTINE (90 min)

3:45pm~4:00pm BREAK (15 min)

4:00pm~6:00pm BRUCE LEYBOURNE, MSc – STELLAR TRANSFORMER CONCEPTS, APPLICATIONS & MONITORING METHODS (120 min)

6:00pm~8:00pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH – SHOP CLOSES AT 8PM SHARP (120 min)


JULY 10, SUNDAY

ON YOUR OWN BREAKFAST

7:50am~8:00am AARON MURAKAMI – ANNOUNCEMENTS (10 min)

8:00am~9:30am SKY HUDDLESTON – BOURKE ENGINE, 30 CUBIC INCH – DEMONSTRATION OF IT RUNNING! (90 min)

9:30am~9:45am BREAK (15 min)

9:45am~11:15am JEREMIAH FERWERDA – NIKOLA TESLA’S THERMODYNAMIC TRANSFORMER – PART 3 – DEMONSTRATION INCLUDED (90 min)

11:15pm~12:45pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH (90 min)

12:45pm~2:15pm MIKE CLARKE – REACTIVE POWER GENERATOR – PART 4 – DEMONSTRATION INCLUDED (90 min)

2:15pm~2:30pm BREAK (15 min)

2:30pm~3:30pm PANEL DISCUSSION #1TO BE ANNOUNCED (60 min)

3:30pm~3:45pm BREAK (15 min)

3:45pm~4:45pm PANEL DISCUSSION #2TO BE ANNOUNCED (60 min)

4:45pm~5:00pm BREAK (15 min)

5:00pm~6:00pm PANEL DISCUSSION #3TO BE ANNOUNCED (60 min)

6:00pm~TBD POSSIBLE UNSCHEDULED ROUND TABLE DISCUSSION ON ______________________ (TBD min)

TBD~9:00pm NETWORKING/SOCIALIZING/ON YOUR OWN LUNCH – SHOP CLOSES AT TBD (TBD min)


JULY 12, MONDAY

9:00am~CLOSE (MAYBE 1PM) STAFF/VOLUNTEER – CONFERENCE FINAL CLEANUP